@sadgirl21 а ти за колку време го среди ова ?мислам колку време беше на пракса? пошто се на одмор до 11 има само една недела до крајниот рок т.е 20. Ќе имам ли доволно време да завршам работа? лелее уште ова ми требаше да не запишам 2год.
Јас не сум информирана за тоа до кога важат, можно е да се до 14ти - нели тогаш е последен ден за уписи..
Здраво дечки, би ве замолила доколку некој е запознат со предметите Методика на наставата по англиски јазик и книжевност и Синтакса на англискиот јазик да ми каже нешто подетално, дали е тешко, дали се положува лесно, дали е разбирлив материјалот и сл. Поздрав
Не треба да исполнуваш некој просек, можеш да запишеш, само што вториот ќе го запишеш вонредно и не треба да е од истата бранша како првиот т.е не треба да се сродни... Е сеа не знам дали го плаќаш вториот или не, ама мислам дека треба.
Во врска со запишување на втор факултет при УГД, потребно е да си 2ра година од матичниот факултет и да имаш просек минимум 8.5 за медицински и минимум 9.00 за општествени науки. Во тој случај, вториот факултет го учиш вонредно и си ослободена од партиципација.
Имам времено неактивен статус на е- индекс и неможам да пријавам испити, има ли некој што го имал ваков проблем?
Што е разликата помеѓу овие резултати и резултатите што ќе бидат објавени на 19ти? Каков вид на промени прават?