@BigliMigli Распоредот е тој што го има таму ама сеуште не е конечен ама тој е. А индекс и легитимација нема да добиете одма ке ве известат кога ке ви бидат готови индексите ке си ги подигнете од медицински факултет. А легитимацијата ние ја добивме некаде пред крајот на академската години така да не се надевајте ногу
Нема уште ниту распоред за поставено за сите ако не постават до вечер не одиме утре за на фмн зборувам
Мене не ми отвара.Ќе те замолам ако можешво лп да ми пратиш за мед.сестри ако не ти е тешко Благодарам.
Ако запишеш втор факултет, паралелно да студираш, бесплатен е? Секакви информации прочитав, ај ако знае некој/а нека ми каже поточно.
Поголемиот дел од предавањате ќе се одржуваат во кампус 2.Имаме предавања на повеќе места. Инаку за утре по распоред имаме вежби, но нема да се одржат бидејќи не сме имале предавања.Во четврток имаме предавање во кампус 2.Отвори е- распоред и информирај се.
Некој што студира на медицински факс во штип дали знае до кога се продолжени запишувањата за постдипломски студии? Звонам таму една недела па никој не крева
За да добиеш електронски подпис, треба да имаш 6 поена од само присуство на предавања или и 6 поена од присуство на вежби?
Не сум 100% сигурна, али мислам дека само од предавања. Ако немаш 6 поени, можеш да купиш електронски потпис во зависност од кредитите на самиот предмет.
Некоја постара колешка од УГД во Скопје да не знае што точно сака проф. Брока по Трговско право за семинарска? Направив семинарска и ја пратив, но ми пиша дека семинарската не е во согласност со критериумите кои се објавени на страната на УГД. Еве барам каде се објавени, но не можам да најдам. Ако може некој што знае да ми прати линк.
@st2007 Кај Борка по Трговско ако добро памтам изработувавме договори за семинарска. А чим ти вратила дека не ти е според критериумите на УГД, тогаш мисли на техничкиот дел на семинарската Повели, на линков имаш се како треба да ти биде сработена една проектна задача : https://www.ugd.edu.mk/images/pravilnici_studiranje/pravilnik za izrabotka na trudovi.pdf
da mi kaze nekoj za seminarska po informatika sto treba da se pravi i koi se temite jas sum vonredno prva godina na biznis iadministracija profesor e kocevski,nisto nemaat objaveno a na predavanja ne sum bila
Слушнав дека на факултетов постои курс за туристички водич. На интернет не можам да најдам подетални информации, па затоа ако знае некој нешто повеќе, нека пише. Колку чини курсот, колку трае, кога се полага, кога може да се запише, итн.