Дечки дали може да се најде книгата Култура на изразување и комуникација во електронска верзија за бизнис и администрација?
Dali ima nekoj opsta medicina? da go prasam za anatomija 1? svetlana jovevska sto dava na kolokvium ?
Здраво..да не има некој прашања по Аналитика на лекови, Метаболизам на лекови и Клиничка биохемија за 4та година на Фармација? ☺☺
дечки кажете ми драшко по основи на логистика какви прашања поставува на колоквиум и дали е прв колоквиум усно или писмено?
Здраво. Дали има некој што има изберено универзитетски предмет Основи на туризмот и при тоа го има полагано усно, да ми сподели искуство? Поздрав
КОј идел на предавање претприемништво? нека ми пише ми ртеба нешто многу важно да прашаам... Во врска со вежбиве за дома што ни се...
Дали може да ми каже кои се дисперзирани факултети на угд и дали е вистина дека на дисперзираните годишно на државна квота е 100 евра а на приватна 200?
Да, толку се дисперзираните факултети. 100 евра годишно во државна квота, а 200 евра во приватна. (ова се однесува на редовните студенти само) На веб страната на угд можеш да провериш кои факултети се дисперзирани, и во кои градови. Има повеќе, не ги знам сите точно. Еве ти линк : https://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/fakulteti
Треба електронски преку е-индекс да уплатиш 100 денари. И наредниот ден можеш да си ја земеш од студентски прашања.