Сакам да прашам некој да ми објасни како е процедурата за преполагање на испит, значи полагав но не сум задоволна од оценката?
Вo дoгoвoр сo прoф. Се пoништтувa незaдoвoлителнaтa oценкa, a дaли се уплaќa и штo нз, мoжеш дa прaшaш нa студентски прaшaњa или некoј oд oвде мoже ќе тo oдг.
Штo мислите кoј е пoдoбaр и пoквaлитетен избoр Угд,штулoв,фикт или уист , нaсoкa инфoрмaтикa и кoј е нaјтежoк?
Дали тие што полагавте логистика кај професор Драшко ви има внесено оцени во е-индекс? Кај мене сеуште нема,па да не не сум единствена
Да се објасни едно претпријатие како работи во сите потсистеми преку примери,Окта во макро логистички систем и интер и интра системите,складишна логистика.Ама сите преку примери со примена во некоја фирма.Инаку од 50/60 пројдовме 4 само.
Има некој што е запишан на индистриска логистика? Брачед ми е прва година е не може да се снајде каде има сопштенија за Физика кога се полага. Ако знае некој да ми каже
https://www.ugd.edu.mk/images/e_index/kalendar-vodic-prv-ciklus-2017.pdf Од: 05.06.2017 До: 14.06.2017 Полагање на испити во Јунска прва сесија Од: 15.06.2017 До: 30.06.2017 Полагање на испити во Јунска втора сесија
ќе може ли некој убаво да ми ја објасни постапката за презапишување предмет знам колку пари и на која шифра но понатаму како не знам ?
Епа чим тоа знаеш ќе си уплатиш и кога ќе запишуваш семестар ќе ти стои доле како опција за избирање ќе си го штиклираш и завршена работа