Ќе се појави некој професор теми и материјали за учење за испит да ни даде? Уште малку време остана а за предметов никој ништо не кажува..
Испитот е компјутерски така да не треба многу да се замараш лесно е. Има една книга во електронска форма ја добивме колку да се прочита ништо посебно. Инзку предавања нема по овој предмет и мислам дека темите за семинарска беа слободни сам да си избереш.
Пиши и меил на професорката мислам Весна се вика, треба да ја пишува на е-индекс ќе ти даде тема она. Лани беше за туристички дестинации и се носеше на испит.
Можеш да завериш семестар. Само да не пријавуваш испит, тогаш се замрзнуваат полињата и нема да можат да ти се внесат поени.
Немав доволно поени по еден предмет за да одам на испит и професорот ни рече дека ќе ни даде поправен кололквиум и ќе се избришат поените од тој колоквиум кој ни бил послаб,јас направив колоквиум што направив ама воопшто не измислив заборавив и го заверив семестарот пред да ги внесе тој поените од овој колоквиум поправниот
Dali treba samo elektronski da se prijavi za praksa, t.e. da se popolni upatnica i dali treba dogovor ili dogovorot e samo za onie kompanii koi gi nema kako ponudena opcija? Isto taka, dali nekoj znae do koga treba da se napravi toa?
Пополнуваш упатница на фах, ппсле некое време ке отидеш да си јаа земеш. А со договор е ако одиш на приватно.
Ке може некој да ми објасни како да го купам потписот по спорт? И дали некој ја знае професорката Биљана Иванова по Англиски? Сеуште незнаеме кога треба да полагаме испит. Ако може некој нека ми пише лп.
@k.frosina Ќе може ли подетално да ми објасниш, за договорот, го има некаде, па треба да се симне и да се пополни или како? И сега што всушност се плаќа за пракса? А дневник?
Ке си прашаш на фах за договорот како оди, сигурно се пополнува нешто ке ти објаснат се. Инаки не се плајкс за пракса ништо. Дневниците за пракса ги купивме од книжарата на угд што се наоѓа во факултетот за образовни науки. Не знам дали уште ги има таму и за тоа ке ви кажат.
Знае некој да ми каже за упис на 4та колку кредити треба да имаш? Не сум сигурна дали беа 140 или 150?