Ако е псмено не знам. А ако е усно моли се Фотов да е расположен. Знае да биде добар, ама знае да биде и никаков.
Дали некоја има поништувано оценка од веќе положен испит? Од кога ќе се поднесе барање сите ги одобруваат или може и да не ми одобрат? Ако ми одобрат и ако го поништат испитот ќе можам да го пријавам во која следна сесија сакам или они ќе одредат кога да го полагам?
Девојки да ве прашам за бизнис администрација во скопје сестра ми утре ке оди да се запише примена е во државна квота сега прашањето ми е дали тоа се дисперзирани студии дали треба да плати партиципација 3065 ден или како што си е државна квота 6125 денари ?
Секој предмет носи одреден број на кредити. А со секој положен предмет ги собираш тие кредити. Па одреден број кредити т.е положени предмети ти се услов за упис на наредната година.
За наредната година. 36 кредити ти требаат за упис на 2 ра година. Прочитај во правилникот. Се убаво е објаснето
Кога се упишувате не ви даваат информатор за студии? Имаше кога се запишував јас. Ако немате побарај на страната на факултетот. Ќе најдеш сигурно. Мора да има секакви информации во врска со студиите.
Плаќам административна такса преку мобилен и веќе 3 кода што ми праќаат кога ги внесувам ми пишува дека не се валидни. Што да правам некој со слично искуство ?
Дали некој има полагано Имунологија кај новата професорка? Ме интересира од кој материјал учат овие што имаат услов за усно од општа медицина.
Од Куби се учи.. Имаш и скратен материјал во Клонинг а ориентирај се и според презентациите од професорката
Знае ли некој да ми каже кои факултети ги има во Скопје, освен туризам, бизнис администрација, бизнис логистика...?
Хотелско-ресторантска насока; гастрономија, исхрана и диететика - овие 2 и твоите наведени на Факултетот за туризам и бизнис логистика. Бизнис економија на Економски факултет. Бизнис информатика на Факултетот за информатика. И геологија на Факултетот за природни и технички науки.
Како е на медицински факултет?Од која година има пракса и каде се одвива? Професорите во глобала какви се?И дали е признаен факултетот во Европа?