Така е како што ти кажаа. Ако не положиш комисиски го презапишуваш и повторно ќе одиш на колоквиум. Ама ако веќе го полагаш комисиски седни убаво научи си. Ако мислиш дека не си го спремила испитот доволно тогаш пријави си го кога добро ќе научиш.
Здраво ако може некој да ми помогне во пополнување на барање за регистрација на традиционален хербален лек доколку знае нека ми пиши лп...итно ми е
Јас мислам дека може да се полага предметот се додека не се положи. А не се презапишува доколку не положиш комисиски. Се презапишува само доколку не собереш 42 поени. Освен ако не сум грешка, но мислам дека е така.
Откако ќе го завериш семестарот, ќе си поднесеш молба/барање за префрлување од редовни во вонредни студии. Но мораш да приложиш и документ т.е М1 образец дека си во работен однос.
Здраво девојки дали некоја од вас има информација од кога ни почнува летниот распуст ми треба точен датум, ми бараат од агенцијата бидејки аплицирав за работа во странство фалаа
Зависи кога ќе ви бидат ставени датите за испит. Пример со некои професори можеш да се договориш и порано да полагаш, ако ти дозволи и секако ако е на располагање на студентите. Колку што се сеќавам испитите се во Јуни докај 20 ти. А точна дата незнам и тешко некој да знае уште од сега :/ Незнам дали ти помогнав нешто со одговорот...
Дали Милка Клинчева по Физиологија 1 дава поправен и ако некој знае како е отпилика, дали го прави како колуквиумите или на раскажување?
здраво сакам да прашам дали ако заверам семестар ке може професорката да ми стави поени од поправниот колоквиум?
Здраво, дали има некој прва година на Филолошки, Англиски јазик и книжевност? Ако има некој нека ми пише порака, итно е. Благодарам