До вечер можеби ќе истакнат кој и дали влегол, оти гледам дека рангирањето е во тек. Па со среќа на сите.
Фуј, многу бе заинтересираност за бизнис логистика(Скопје) Се молам да се потврди што бев во неофицијалниве,па после во официјални кандидати Со среќа на сите
Првиот академски час е на 17 септември. Проверете си дали сте примени. http://upisi.ugd.edu.mk/ На мојот само 9 пријавени. Што ако не се потполне квотата? Лелее.
Ама ова пак не се официјални резултати така? Така пишува горе,а кај мене се е пополнето веќе,точно 230 како што пишуваше дека ќе примаат Што значи веќе,нема да примаат??
Мислам дека ако се исполнети нема да примаат, освен во приватна квота ако има место. И тие што има слободни места ќе примаат се’ до 3тиот уписен рок.
Кај мене државната квота е пополнета, одлично сум рангирана, мислам дека можам да си здивнам малку, нели? Уште цимерки да си најдам и готова сум. Штипјанки и останати студенти/студентки, се гледаме од септември - јас одвај чекам.
Во што планирате да седете вие од страна? Преска една жена бараше студенти, изнајмува спрат од куќа, само не кажа колку соби и колку се плаќа. Не’ праша мене и другар ми дали сме заинтересирани. Куќата се наоѓа во центарот, кај Кит-го. Еве го бројот, го зедов 076/450-404. Не знам како се вика жената. Ако сакате прашајте, ништо не ве кошта. Ма да, се‘ зависи од факултетот каде ви се наоѓа.
На некои од факлутетите оваа година многу слаба заинтерсираност, но како и да на вториот рок сигурно повеќе ќе има. Ако некој има проблем со наоѓање на стан може да ви дадам некоја информација.