Ако сакаш да и пишеш на меил оди во е пошта, кај нова порака пишеш име презиме и ти излезе професорот кој го бараш со негова сликичка.
Океј фала . А, претходно пишав на друга професорка од Gmail акаунтот, ваљда ќе и стигне и ќе ја отвори, така?
Пак јас Купив 2 потписи, заверив семестар и запишав летен, сето тоа електронски, но сега ми се појави и предметот Спорт. Досега го немаше кај првиот семестар,а не ми беше појавен ни кога заверував семестар. Пишува неактивен и нема потпис. Според се што гледам, мене вториот семестар ми е уредно запишан, но ме буни спортот. Има шанси нешто проблем да ми направат или нема врска?
Од која причина купуваш потписи, зошто не средиш со професорите, вака без врска фрлаш пари.. Незнам дали беа 2 или можност за 4 купени потписи.
Пошто ретко одев на сите часови и едвај успеав и тие потписи што ги добив да ги соберам... Има нешто врска со Спорт што ми е неактивен и без потпис или?
Дали знаеш како е на испит кај оваа професорка бара ли многу. (Мене овој семестар ми е по предметот Аналитичка хемија)
Така и на нас ни правеа за пари да купуваш потписи. Обратете се во студентски ќе ви го средат предметот.
Dali nekoj bil kaj Milka Klinceva na popraven kolokvium i dali znae kakvi popravni kolokviumi dava? za predmetot fiziologija 1
Zdravo decki sakam da prasam dali nekoi ima prasanja za kolokviumi po bankarski menadzment od ljupco davcev ,osiguruvanje od gaber i menadzment od trajko ili po moznosr da se prodavaat
За изборниов предмет професорката ми рече дека не се предвидени предавања, и дека е комисиски. Дали некој знае како се одвива тоа, се оди директно на испит пред комисија се полага усно, или има и колоквиуми?