Штом рекла дека нема предавања нема да одиш.А за колоквиум се оди на сите предмети освен за универзитетски предмети(на овие директно на испит).И не знам зошто ти рекла комисиски,кога комисиски се полага 3тиот или 4тиот пат откако ќе паднеш.Најубаво пиши и маил.
Zdravo dali moze nekoj da zpodeli iskustvo za ispit kaj fotov, konkretno fin.menadzment.Sto najcesto dava za ispit, fala
Здрааво дечки, дали може некој каже како е на испит кај проф. Ивица Смоковски - Патофизиологоја, што најчесто прашува....
Ве молам за информација доколку некој знае. Втора година планирам да ја запишам вонредно. Ме интересира дали предметите за кои што немам фатено услов во прва година ке може да ги полагам директно на испит, или ќе морам и на колоквиуми?
Доколку не ти е тешко пиши ми во лична порака за каква пријава на испит станува збор. Јас знам дека испитите на УГД се пријавуваат со уплата за електронска пријава на испит.
Најубаво да прашате во студентски прашања или да им пишете мејл на некој од референтите. Верувам дека тие можат да ви помогнат.
А да ве прашам дали знаете каде можам да се информирам околу тоа што дав на испит фотов за финансиски мен. Дали знаете можеби некој лично или некоја група каде можам да се информирам поз
Menadzment od Trajko Miceski ima li nekoj polagano ? Imam polozano fin menadzment ama od Ilija Gruevski pa ako sakas moze da ti napisam sto mi se padna mene od kolok i od ispit
Дали после дипломирање, односно после земањето диплома е активен е-индексот, пошто јас дипломирав во декември, а во март земав дипломата и ми веше активен индексот, сега неможам да се најавам
Може, исто ти е и со 3 и со 4 нема фајде, мада подобро ти е со 4 имаш само уште плус еден семестер, осмиот семестер ти е само пракса и со 3 години си менаџер по... А со 4 год се водиш како дипломиран менаџер
Колку што се сеќавам, на сите ни се паднаа по 3 прашања, едното беше од уво, другото од око и третото некој мозок.
Дали некој студент од Скопје ја има книгата по финанаиски менаџмент од Фотов? Ми треба книга не копија, фала
Zdravo nova sum pa neznaev kade da pisam izvinete ako zgreziv, sakam da prasam dali nekoj znaj sto uci na univerzitetot vo stip ili na disperzirani bilo kako imam problem nemozam da se najavam na e indeks, e ucenje i e-posta mi pokazuva pogresna lozinka a lozinkata e taa ili pak ednas vo denot se slucuva da uspeam da se najavam a nemozam da ja promenam lozinkata bidejki povtorno mi kazuva deka e pogresna lozinka, pa ako znaj nekoj da pomogni odnapred vi blagodaram.