грешка ти е лозинката, оди до угд инфо ќе ти помогнат да ја смениш преку внесување на е-маил адреса сопствена, ако имаш внесено веќе самата тогаш преку нејзи смени си ја
Самата може да ја смени има линк преку кој се менува.. https://rd-web.ugd.edu.mk/RDWeb/Pages/mk-MK/password.aspx
Здраво, дали може на е-индекс сами да повлечуваат пари од сметка или не ? Сега гледам на извештај од банка дека ми има наплатено 850 денари од УГД, обично ми стигаше порака кога јас сама уплаќав а сега не
Ви благодарам успеав да ја сменам лозинката една бројка цело време сум ја заборавала да ја пишам во лозинката, не бев во состојба овие две недели да размислувам за тоа и сосема ја заборавив точната лозинка.
Имам испити што ќе ми останат за август. Последна година сум и не можам да пријавам дипломска додека не ги положам сите предмети. Дали ако го пријавам во август завршниот испит ќе можам до септември да дипломирам за да ги фатам уписите за магистаратура? Не сум запознаена баш со ова, колку се чека како иде процедурата?
Исто како и испити што пријавуваш, само наместо сесија горе ќе си избереш Пријава за дипломски труд и ќе си одбереш кој предмет.
Здраво, ако има некој добар што е на фармацевтски факултет или има завршено ако се разбира Аналитика на лекови за монографиите од Европската Фармакопеја да ми пише во порака да ми разјасни некои работи оти мн ми е тешко а полагам за некој ден. Ве молам доколку има некој добар човек и разбирлив доколку може барем малку да ми помогне .. Ќе му бидам многу благодарна... Зарем никој не знае или не е хуман да помогне ?
Да ве прашам зошто по одредени предмети немам електронски потпис?(инаку вонредно сум) За еден предмет се обратив кај професорот.Тој ми рече дека тие автоматски се ставале дека ќе проверил и ќе ми одговори,меѓутоа уште ми нема одговорено а сакам да го пријавам предметот...Незнам дали да се обратам и кај асистентката?
Ekonomisti - Hartii od vrednost I portfolio menadzment nekoj sto e polagal vo prva dekada Sega da pise prasanjata
Може ли некој што е на филолошки да ми пише.. Ве молам... Сакам да се запишам и ме интересираат многу работи..
Na koja strana da se registriram elektronski? Koj e krajniot rok za dostavuvanje na dokumentite? I dali ke mozam da apliciram ako u skopje gi odnesam dokumentite prvio rok,za u stip ke mi dadat li?