Мене ми фалеа 0,4 поени за услов. Пишував и на асс и на проф, ама не ми враќаа. Крв снемав во мене додека не видов дека ми ставил 0,4 поени во дополнителна активност. Инаку станува збор за проф.Дејан Трајков
Zdravo da prasam dali nekoj znae vo vrska so praksa dokolku idam vo firma koja sto ja nema vo navedenite kakov dokument treba da odnesam ?
Да прашам, вака повеќето колеги заверивме семестар а од еден предмет сеуште нема професорот ставено поени од втор колоквиум. И сеа ќе може ли да ни ставе од вториот колок поените или не ?
Не ми е душо, чекам уште не се ставиле сите термини, инаку немам уште фатено услов од него 38 имам без вториот колок, ии нели за да пријавам треба да стое Пријави, кај другите предмети ми стои така Пријави, а кој овој предмет пишува Нема предуслови и сеа може или не ?
@blady Штом пишува, значи не може, но тоа е моментално поради тоа што уште немаш поени од втор колоквиум. Откако ќе ти стави, ќе видиш дали имаш услов.
Zdravo, sakam da prasam vo vrska so osvoeni krediti, dali dokolku nemas dovolno krediti(kako sto pisuva 36krediti za upis na vtora godina) dali ako gi nemas tie 36 krediti ja prezapisuvas odnovo godinata i gi polagas predmetite i sto si gi polozil prethodno ? fala vi
Да повторно ке бидеш прва година , се што имаш освоено 42 поени ќе ти се препише и се што имаш положено ќе ти остане во е-индекс .. ќе треба само на тоа што не си фатила услов да одиш а на тоа што имаш услов може да си го полагаш во сесиите ..
Ако е УГД лошо организиран универзитет тогаш Универзитетот „Кирил и Методиј“ е хаотичен. Особено со пријавите за испит како да одиш во маркет со бонови за храна. А ако е лошо организиран универзитет зошто ви се погодил некој лош професор - ќе ве разочарам ама такви има секаде. А најмногу на УКИМ.
Дали со 52 поени се поминува полесно на испит Имунологија? И дали е многу тешко на испитот? Се полага кај проф. Даринка Ѓ.Ацкова
Исто се плаќа ако си државна квота пак ќе си ... ако си со кофинансија остануваш плус некои нивни трошоци што ги има секоја година ..
Дали некој има полагано испит по Правопис и правоговор на Македонсќиот јазик од професорката Виолета Николовска за да ми каже одприлика колку и какви прашања има ?