Zdravo sega ke bidam 4ta godina ako moze nekoj da mi kaze dali sega pri upis na 7mi semestar treba da go zapisam i apsolventski semestar? I sto treba da se uplati? Vi blagodaram odnapred
Не. Апсолвентски семестар е за тие што завршиле со испити, но не дипломирале па запишуваат уште еден дополнителен семестар за бранење на дипломската.
Здраво, дали можи да ми кажите мислење каде е подобро да студирам медицина во Македонија или Бугарија?
Сакам да прашам дали некој полагал комисиски кај Билјана Горгеска -биохемија 2 и дали прашува само од материјалот на рушковска или бара плус?
Колеги помагајте. Треба сега да пријавам комисиски испит во октомвриска дополнителна сесија. Инаку сум вонреден студент. Да ми каже некој како оди таа процедура ве молам до утре трае пријавувањето???
Zdravo na site, koj den i vo kolku saat pocnuva prviot akademski cas za fakultetot za turizam i biznis logistika,po nasokata biznis logistika vo Skopje?
Здраво! Дали оние кои не се бруцоши започнуваат од 15 октомври поради дополнителната октомвриска сесија?
Kolegi dali i kaj vas nema uste izlezeno e raspored....mene ne mi go pokazuva od neparen semestar ...samo od paren
Кај нас има, ама не е целосен. На уким скоро сите уште од летоска имаат распоред, само овие наште мрзи светски.
Колеги, распореди за полагања каде објавуваат (економски факултет)? Порано ставаа комплетни распореди во форма на табела, сега гледам дека секој професор посебно си става (на е-учење во соопштенија) ама не ставаат сите професори дали забораваат или да не објавуаваат и на други места на угд сајтот?
Не знам каква е процедурата но тука ги има сите студенти со својот број на индекс така да би требало да те има и тебе.