Dali sistemot moze avtomatski da gi vpise ocenkite vo sistemoto dokolku ne se stavat na vreme oceni ili ne bidejki sega vidov imam 5 a prof mi rece sum polozena?
Не сум на УГД ама ми згрешија еднаш електронски оценка, 7ца ми беше пишана, 10ка имав, згрешила секретарката пишувајќи, па бев кај неа и ми средија одма. Реагирај кај секретарката ако таа ги пишува оцените. Се дешава, грешат електронски... Не треба да се дешава ама тоа ти е.
Може, ако сака. Пиши му маил и кажи му дека имаш положено, а не е пишана оценката, или појди на консултации. Во случај да не коригира, следниот месец повторно пријави го испитот и тој само ќе ја внесе оценката. Но, мора да му кажеш. Се случуваат вакви, ненамерни грешки. Без гајле, ќе се среди. Не е ова сериозен проблем.
Mu pisav na profesorot me prasa koga mi e prijaven ispitot no seuste ne mi ja smeni ocenata Ke o prijavam naredna sesija.
Дали на мајкрософт наставата се следи преку камера..добивме известување дека предаванњата ке ги следиме на таа апликација?
@Crnookata @Fallen.Angel Има некои почнати се. Зависе од самиот професор. Може некаде кај сите да се исклучени камера и микрофон и само професорот да зборе. Некои професори може да бараат камера. Апликацијата е нешто налик на Скајп.
Кај нас никакво беше... Никаква заангажираност од страна на проф, а и апликацијата доста кочеше, преносот беше лом. До сега само едно предавање, најверојатно и последно ќе остане.