Sega za Aprilskata sesija dali treba so profesortite da se dogovoram za ispit ili kako odat tie raboti?
Nas ni kazaa kolokviumi na pocetok na maj i na sredina na maj. Bash cudno kako nekoj pocnale vejke. Kazete kako bese imase li kameri i dali e so zaokruzuvanje?
Тоа треба да е втора колоквиумска. Тестовите зависат од професорот и од предметот. Ние ќе бидеме уклучени на камера и ќе имаме прашања на заокружување, на надополнување/ решавање есејски.
Здраво јас утре полагам Стратегиски менаџмент кај Мимоза, електронски се полага 40 прашања за 45 минути, сакам да прашам има некој полагано на classmarker да сподели искуство, дали имам време за сите прашања и дали може да се навраќам на прашањата или мора по ред да се одговараат? Фалаа
Здраво женски, има ли некоја познавање од областа на микрокомпјутери? Ми ги пратија задачиве за да ги решам ама претходно ги немаме решавано а и нема ни во скриптата да видам како да ги решам.
Здраво, се извинувам ако го утнав местото каде да го поставам прашањето, дали има некој што студира на угд на технолошко-технички факултет смер текстил дизајн и менаџмент 4та година, ми треба помош околу проектна задача материјал по еден предмет од 8 семестар, ако има некој нека ми пиши. Благодарам однапред.
Електронски, како и секогаш, ама веројатно од дома ако не се смири ситуацијата. Пиши мејл на професорот ќе ти каже. Јас имав избрано Етика од Трајче Стојанов, не ми врати на ниту еден мејл. Семинарска за џабе му правев и вчера се јавив на студентски прашања и си го сменив предметот. Кажуваат студенти кај овој професор тешко одело, многу непристапен човек и многу пати паѓале на испити, а некои има и кои презапишале. Затоа го сменив.
А на филолошки за предметите САЈ 2 ,3 и 4 како ке се одвива полагањето гледам денес е имало од САЈ 4 испит ке може ли некој да сподели ако има полагано дали е потребно да се уклучи и камера или не ?
Овој Трајче Стојанов ако е истиот тип, така во 30ти години. Воопшто не е достапен за студентите, ни пушти по мејл само материјал и кога дојде денот за полагање рече сите што немаат семинарска ( а никој немаше), се паднати т.е минус 10 поени или како идеше и нормално преполагавме во казнена сесија. Ниту на пораки по мејл враќаше, ниту часови имавме. Воопшто не ми се допадна.
Toј е. Затоа со време го сменив. на мене ништо не ми прати по мејл, кога му пишував не враќаше, и се откажав.