Zdravo,dali moze nekoj sto e zapisan na angliski jazik i i knizevnost 4 god da mi preporaca profesor za diplomska?Mislam na nekoj sto mozam da komuniciram preku mail,bidejki ne sum vo Mk,a ne gi znam bidejki ne sum slusala predmeti kaj niv,prefrlena sum od Ukim.Taka da ne znam od koj sto da ocekuvam moze i lp.Pozdrav
Zdravo na site Me interesira dali ima nekoja sto studira na FTBL da spodeli iskustvo od polaganje na predmeti kaj profesorka Mimoza Serafimova Vi blagodaram
Знае ли некој дали може да се смени оценка ако е веќе внесена за испит по грешка еден професор ми стави 8 а немам полагано и сега ако незнам или ако не одговорам за 8 можно ли е да паднам или да ми ја намали
Колку што знам не може да се смени веќе впишана оценка. Испис 1000 или 1200 мислам дека е. За мирување врска неам.
Може да направи професорот корекција. Дозволена е една корекција во е-индекс. Штом тој ја ставил по грешка, тој и ќе го реши проблемот, без гајле. Ако одговориш за 8, уште подобро ќе биде, нема да треба да се поправа.
A ние што треба да полагаме задача неам појма како ке биде,како се одвива усното дали сте одалечени од компјутерот(камерата), тие предмети кај што се полага со извлекување ливчиња сега како се одвиваат?
Кај предметите што се бира ливче си бираш комбинација од 3 бројки и тие прашања ти ги дават. За задачите, најверојатно ќе ви ги пуштат на тимс и вие на лист ќе ги решавате, па ќе му ги сликате на професорот. Ние есејските така ги одговаравме.
A vi kazuvat li da ste odaleceni od kamerata,znaci pustat kombinacina od brojki I potoa se gi davat tie prasanja sto se bile na tie brojki.
Здраво,ке ве замолам има ли некоj на посдипломски што е или бил на овоj факултет да ми пише да,се консултирам нешто?благодарам
Значи едно ке кажам катастрофа од факултет милион пати се покајав што се запишав на УГД,тераба да решаваме задача пред испит,а ништо не објаснето како да ја решиме таа задача,ве молам ако има некој на земјоделски да ми пише.