Здраво,дали има некоја што знае на ФТБЛ дали може да се заврши факултетот со 6семестри(3години)? Ви благодарам.
Луѓе, никој ли нема тука од филолошки да ми помогне со информации околу професор? Имам полагања кај Ендру Гудспид и Даниела Коцева, никако неможам да најдам нив мејл и да ги добијам. Може ли некој од филолошки да ми пише?
Каква е Снежана Бардарова за на испит производствен менаџмент? Дали многу прашува или малку? 1 семестар Бизнис и логистика
Кај неа беше со раскажување ама може да те потпраша за некоја работа која си ја изоставила во раскажувањето а смета дека е важна.
Zdravo sakam da prasam dali znae nekoj kaj Despina Sivevska pedagogija na slobodno vreme kako i sto isprasuva Дали има некој што студира на Факултет за образовни науки Штип
Кога одам да пријавам педагошки стаж, поради оваа причина не ми дозволува. Дали некој се соочил со овој проблем? Дм доколку некој знае како да го пријавам!
Mi pisuva deka imam zapisano semestar ama neznam kako koga finansiskite sredstva mi stojat,olus ne mi dozvoluvase da izberam predmet,veli ne e zaveren prethodniot semestar a zaveren mi e
Здраво дали може некој од општа да ми каже од каде е најдобро да се учи патологија 1 од Робинс или има некој краток материјал за испит ?
Дали некој се има префрлено од општа Скопје на општа медицина Штип? Дали признаваат предмети положени до 3та година?