За Заштита на животна средина го имам положено....ако имате некои испитни прашања или скрипта по Мак јазик, правопис и праговор да ми дадете за да разгледам каков е материјалот, ќе ви бидам благодарен
Слушнав и од останати колеги дека предметот Музика и уметност бил лесен, па ве замолувам ако имате некои испитни прашања или скрипта да ми дадете за разгледам каков е материјалот, ќе ви бидам благодарен
Кога ќе завршам 4 година и пр.имам 2 предмета што немам услов што ќе треба пак да ги слушам тогаш ли се запишува апсолвентски стаж?Ако знае некој да ми каже.
Здраво, сакам да прашам како оди испитот Биологија и од прилика какви прашања поставува професорката, дали е љубезна како на предавањата?
Невенка ли? Многу е добра на испит, си бара знаење. Прашања од книгата, посебно ги бара митоза и мејоза. Зависи на што смер си.
Здраво ,бруцош сум на дентална и сакам да прашам проф. Зденка по Биофизика што најчесто прашува на испит како се одвива испитот на што да обрнам најмногу внимание? П.с имам уплав од жената иако е многу фина
Она дава за секој смер по некоја тема, не е цела книга. Строга е, ама коректна. Јас кога полагав одамна прво квиз на кој 50% точни и одиш на камера и те прашува три прашања од материјал. Физички, дава претворби и ако се точни три прашања.
тој Етика професорот шо беше, чинам Трајче се викаше, воопшто некоректен професор и скоро и да не е достапен ич, одбегнувајте го.
Не, сака конкретен одговор. Мене ме праша делови на микроскоп, видови зрачење и да објаснам и уште нешто не се сеќавам. Не сака цели лекции.
Дали некој знае зошто не можам да пријавам испит? Заверен ми е семестарот пред година време, но вонредни студии сум не би требало да го презапишувам пак или? Порано пишуваше активен/пасивен статус, сега пишува апсолвентски. Дали треба да плаќам за апсолвентски стаж? И дали треба да чекам упис?
Студентски прашања биле на распуст. На 24ти завршува пријавите за испит и тогаш почнуват со работа. Да не знаете на кој друг може да се обратам?
Ја мислам дека пак би требало да ти е запишан семестарот, тебе ти бил фактички ставен факултетот на пауза една година, како одма ќе пријавуваш испит?