Prva godina sum na medicinski i me interesira ako moze postarite generacii da kazat kakvi se prof Rubin hemija i prof Svetlana anatomija na usen ispit? Fala odnapred
На е-индекс или на шалтер (постара генерација си или од поновите)? ______________________________________________ Колку страни мин. и колку страни макс. би требало да биде дипломскиот труд и дали е дозволено надминување? Благодарам
Зависи кај кој Проф. Си он би требало да ти каже мене ми рекоа мин 30 страни кога дипломирав, јас имав 60. Може да надминеш
Заверен ми е семестарот а еден професор не ми е ставил поени од втор колоквиум.Ќе може ли сега да ми стави поени на заверен семестар?
Здраво. Може ли некој од колегите што лани имале онлајн испити,да ми каже како се одвиваат од прилика?
Или еден по еден, или по тројца. Проф може и распоред да направи за тоа кој како да се вклучува. Кај нас обично така функционира ако има повеќе студенти.
Дечки здраво. Бруцош сум на ФМН и ме интересира нешто во врска со пријавување на испитите. Дали можеме да оставиме пример еден предмет не пријавен и после да ни остане да го полагаме во јунска сесија? Или мора сите да ги пријавиме сега?
Не мора да ги пријавуваш сите. Колку сакаш да полагаш толку. Имап у во април сесија, и во јуни и септември.