За комисиски се плаќа околу 1000ден на страната на Угд имаш точно на кои шифри, 013 или 019 провери таму
Дали некој има слушано Македонска литература и култура или Историја на филм, дали се лесни? Или предложете ми некој лесен предмет од универзитетската листа. Фала
Здраво, Дали има некој што ќе сака да ми објасни нешто подетално околу студиската програма "Медицински лаборант"? Поточно ме интересира како се одвива полагањето на испитите, како се снаоѓате со предметите, посебно предметите од 5ти и 6ти семестар. Бидејќи сакам да се префрлам од УКИМ на УГД, поради тоа би сакала да направам споредба, случајно да не е иста ситуацијата па да не испадне џабе преместување. Однапред ви благодарам
Има ли некоја членка на форумов медицинска сестра апсолвентски стаж на ВЗШ за да ја прашам околу полагање испити, во однос на микрософт тимс и сменети професори.
Ќе се надоврзам на твоето прашање... Заинтересирана сум за смеров и се двоумам дали УКИМ или УГД. На УКИМ го има сличен мислам, нов смер од 2019г. Па да те прашам, зошто сакаш да се префлиш?
Ќе може ли некој да ми каже кој е асистент на професор Билјана Ефтимова по Анестезија и реанимација со нега и на професор Глигор Димитров по Гинекологија и акушерство со нега?Фала
Јас сум на ПМФ, Биохемија и физиологија е смерот, а за лаборанти мислам на Медицински факултет има смер, на тој смер мислиш?
Здраво, дали некој знае колкав е максималниот број на испити кои можат да се пријават во април за преполагање на паднатите од зимски семестар?
Здраво дечки! Сакам да ве прашам нешто - Дали како ментор за дипломска работа може да се избере било кој професор. Еве на пример да се избере тема за дипломска кај некој професор кој што не ти предавал, но сега тој професор да држи предавања по предмети за смерот на кој што студираш.
Колку сакаш можеш да пријавиш, јас во еден ден 6 испита имав полагана (не беа паднати сите 1 само беше)
Дали може некоја членка која скоро дипломирала на филолошки да ми пише? Како оди јавното бранење, колку време даваат, дали е дозволена и презентација, колку членови комисија има и слично?