Професор две години по ред не ме додава на тимс ,презапишав предмет и сега пак не ме додава неможам да следам предавања не сакам пак да презапишувам на кого да се обратам за помош.
При дипломска, комплетирана е проверката на досие но сега ми дава грешка при пријавување дипломски испит дека немам финансиски средства, а имам. Ја препроверив и приходната шифра - не е до тоа. Некој да ми пише која е сумата и постапката (да не грешам нешто) што треба да се уплати зошто уплатив и многу повеќе и пак дава грешка. Благодарам
Си имала ли проблем со професорот нешто па да не сака да те додаде. И каков и да е проблемот тоа не може да се случува. Прати си официјален маил до декан и продекан на твојот факултет а можеби и до ректоратот е најдобро.
Мислиш дека намерно не ме додава ,ај минатата година помина ама две години по ред ова е претеризам а иначе со професорот не сме се расправале а и не сум го навредила ниту сум била со него арогантна и дрска. Не знам што би можело да е проблем,имам еден испит од него неположено ама не верувам да е за тоа.Инаку и јас мислам дека ова е веќе намерно само неможам да ја сватам причината.
А ти го праша ли професорот зошто не те додава? Му кажа ли дека две години го презапишуваш предметот? Инаку ти кога запишеш семестар предметот сам ти се појави во е-индекс, нели така.
Да да, иначе минатата недела му пишав меил да ме додаде ми вратил дека имало некој проблем не можел да ме додаде и ќе побарал помош од ајти службата чекав една недела нема ништо,вчера јас пишав до е индекс и ете денес ми средиле ме додале во тимот од е индекс .
Zdravo, sakam da prasam od postarite generacii na opsta, dali informatika i vie ste pisuvale diskusii i seminarska kaj Aleksandar. Ako moze nekoj primer (pokraj ostanatite predmeti malko e gnjavenje so predmetov)
Каде да ја има? Ја имаш ли да ми ја пратиш ти или не? Ако има некој нека ми ја прати поефтино ми е во пдф да ја имам скапа е околу 500 ден.
Добар ден, како оди полагањето на испити во априлска казнена сесија, дали некаде објавуваат ( медицински факултет)?
Се полага исто како и секоја сесија со тоа што има само еден термин. Објавуваат на е-учење најчесто или па преку преставниците.
Здраво дали има некој прашања или да ми споделе искуство по универзитетскиот предмет Историја на Македонија.
Јас го имам положено, но проф кажала дека ако го полагаш во априлска сесија ќе биде со физичко присуство.