Јас дипломирав во јуни минатата година диплома уште немам, во декември се јавив на студентски ми кажаа дека дипломите се во изработка и ќе не контактираат кога ќе бидат готови.. Од каде ги земавте, јас исто дипломирав во јуни, во декември се јавив на факултет ми кажаа дека не се готови дипломите. За Скопје ова.
Не. Ако ти треба документ користи го уверението. Од студентски прашања. Добивме инфо од координаторот дека се готови и така. Секој факултет различно изгледа. Прашај ги сега, можеби се готови, поминале 4-5 месеци од тогаш. Ако чекаш они да те контактираат никогаш нема да си ја земеш.
Девојки некоја да не има семинарска по предметот музика и уметност или барем некоја листа со теми за семинарска пошо професорот нема кај не му пишав и само на игнор сум
Здраво, некој да сподели искуства со професорката Невенка Величкова (хистологија), што најмногу бара на испит како прашува и слично?
Пријател презентираше онлајн пред недела две, друга па физички истиот период. Ваљда е до факултетот и комисијата.
Здраво на сите, дали може да ми пише некој што слушал "народна книжевност" кај професорот Ранко Младеноски?