Основи на туризам има ли некој полагано кај Златко Јаковлев? Минатиот пат го пријавив и ми даде број да му се јавам пред да полагам?? И кога се јавив ми рече за саат време не можел сега. После чекав го немаше и отидов на работа...
На конкурсот пишува 30 најдобро рангирани ќе бидат ослободени од партиципација и други критериуми, но се уште нема никакви резултати.
Не знаам, јас пишав меил и од утрово се обидувам да стапам во контакт ама не креваат телефон ниту пак имам одговор на маилот...
Исто и јас. Може само да ми кажеш на профилот кога ќе се најавиш, во делот запиши се, дали ти стојат износи во расположливи средства?
Да, стојат 12.250 расположливи средтсва, а кај расположливи средства нели треба да стојат тоа шо јас сум уплатила?
mislam deka bez razlika dali e dentalna ili dr nesto nastavat ke bidi online a vezbite kolokviumi i ispiti ke bidat prisustveno barem taka se zboruva
Сите кои во расположливи средства имаат 12.250, а притоа истите не ги уплатиле се ослободени од партиципација само треба да си платат сами другите шифри.
Здраво, сакам да прашам околу изборните предмети (прва година-прв семестар) на стручни студии за лаборанти. Предметите се: медицинска психологија, биофизика, хемиски пресметки, математика, вовед во лабораториска работа и јавно здравство. Дали има некој од втора или пак трета година да сподели искуство?