Запишувањето електронски е на 5,6 и 7 септември, но веќе на 7 септември ја нема опцијата за запишување. Дали има уште некој не запишан?
Дали може некој да ми каже Микробиологија 1 општа медицина, проф. Васо какви прашања дава на писмено?
Постари колеги, фотокопирници во градот, гугл пребарување. Па од Нова година до некаде крај на јануари, има академски календар на страната, види го.
Здраво на сите. Се надевам ќе може некој да ми помогне. Сакам да пријавам Дипломски труд и на тарифникот си стои дека треба на шифра 723019 да имам 600 ден. Јас ги имам тие средства расположливи на таа шифра меѓутоа кога сакам да пријавам ми вели дека немам доволно финансиски средства за електронско пријавување на испитот. Дали некој знае што може да биде работата каде сум згрешила дали нешто погрешно правам? Или пак некој неодамна што е дипломирал да знае? Би ви била мнооооогу благодарна
Можеш. 2000 денари се плаќа за префрлување и потоа непарниот семестар ти излегува некаде околу 17.000 денари а парниот 14.000 мислам беше , бидејќи на непарниот најчесто плаќаш спортски активности и такви додатоци.