Прашање до постарите колеги на Општа Медицина. Дали клиничката пракса може да се извршува на Клиника во Скопје?
Префрлувај се. Не вредат стресовите. И УКИМ и УГД се исти shit, со разлика што на УКИМ ке ти помине младоста во стресови и депресии и расправање со будали професори.
Se zapisav kako vonreden student na biznis i logistika vo Skopje, nekoj da mi objasni podetalno kako sho sledi sea vo vrska so knigite, profesorite i ucenjeto kade da se posvetam najmnogu i kaoo se polaga
А некој информација да ми даде на дентална колку вежби има по предметите неделно, или отприлика некоја информација или мислење како би се одвивало, зошто од друг град сум ако се предавањата онлајн да имам некоја претстава дали можам да избегнам селење во Штип барем овој семестар. Или ќе мора да се селам само заради вежбите
Знам дека на општа предавањата ќе се онлајн а вежбите физички За дентална не знам Ако си од некаде поблиску како Струмица или Кочани можеш да патуваш без проблем
Ве молам некој што има на биологија на УГД да ми каже кои скрипти и практикум се користат по предметот Хистологија со ембриологија (втор семестар)?
Здраво, дали имате информација кога ќе се почне со предавања на медицински факултет угд, на веб страната пишуваше третиот понеделник од септември?