Здраво. Има некој овде четврта година на Правен? Дали знаете кој го држи предметот Казнено право применета програма и кој е материјалот? Пишав на проф. ама не ми е вратила уште
Дали има некој ДОБРОНАМЕРЕН да ми каже каква е праксата од 4врта година па натака т.е дали се оди само во болница или и во текстилното, и по кои предмети ја има. Благодарам однапред.
Колку што се сеќавам се одеше во клиника по интерна, инфективно, неврологија, психијатрија, радиологија... Не се сеќавам дека имавме во текстилно освен епидемиологија.
Здраво. Знае ли некој дали може да се купи електронски потпис за повеќе од два предмети? Дали би можела да заверам семестар доколку немам потпис по сите предмети?
Некој на доквалификација ? Или на педагошки во Штип? Ме интересира нешто околу професорите и администрацијата.
Во текот на една академска година студентот има право на два купени потписи. Семестар не може да заверите без доволен број на потписи.
Здраво Ме интересира околу префрлањето од Дентална на Општа, знам дека е последна година дозволен ваков трансфер и укажаа на тоа дека мора да имаме 36 кредити. Прашањето ми е 36 кредити од предметите на Дентална или 36 кредити пресметани по предметите на Општа?
Здраво, Има ли некој што има полагано "менаџментот на себеразвојот и личното однесување" кај професорката Еленица Софијанова? Инаку универзитетски изборен предмет е.
Дали некој ја има книгата Ургентна Медицина во електронска верзија или пак ако некој знае дали ја има во печатниците?
Тогаш ли полагаше? Ако е така може ли да ми пишеш порака да те прашам нешто за предметов? Пробав јас, не можам да ти пишам
Некој од 5та година - Општа Медицина може ли да ми каже што треба да се уче за испит по Трудова Медицина?