Ima nekoja od opsta medicina, sto polagala prethodnite sesii fiziilogija 2 kaj prof Zoran? Ako moze da mi pise
Има некој полагано Меѓународно казнено право? Вонредно сум, малце заостанав со учење.. Што се паѓа највеќе?
Zdravo dali se plakjaat penali dokolku imas pravo na potpis, polozen ti e predmetot, no nemas zemeno potpis? Imam elektronski ocenka Kako da zemam potpisi?
Пиши му на професорот/професорката и прашај го и референтот/ката но ако немаш потпис, а се' останато ти е завршено не би требало да имаш проблем.
Здраво, дали има некој од општа медицина за Неврологија да ми каже какви прашања на завршен испит се паѓаат писмено?
Здраво дечки веќе долго време се трудам да положам кај професор Ханциски и безуспешно е. Наслушнав муабети дека може со €. Вистина е тоа и ако да има ли некој идеја како?
Преку некои кои го знаат него, ама не знам колку е вистина дека може со €, го немам слушнато тоа до сега.
Здраво Колеги, да Ве прашам, дали има тука некој од вас што Дипломирал во месец Јуни (Факултет за Медицински науки)и уште нема никаков напредок во Е-индекс за Дипломирање? Јас пишав на Студентски прашања и добив одговор дека моментално не издаваат Уверенија за положени испити бидејќи имале пробмени во системот... (а сите уплати околу Дипломирање ми се реализирани, имам и оценка во Е-индекс од Завршниот испит) Некој слично искуство како моето или некоја информација плус околу состојбава?
За е-индекс не знам, ама тебе ти е важно да имаш уверение за да можеш да се пријавиш/вработиш/продолжиш. Инсистирај, пиши и на ИТ службата ако е потребно и прашај ги до кога ќе трае таа постапка.