Да да луѓе,има измени и тоа доста со предметиве Мене повеќе ми се допаѓа новава програма него ли предходната. Не за друго,ќе можам да бирам дали да учам статистика или не А има ли некој информации за тоа во која група сме,и која предавална во понеделник? На УГД неможам ништо да најдам за ова.
И јас тоа прашував ама гледам никој не пишал. Другарка ми ја прашав, лани кога дошле, во истит 2 предавални каде што биле уписите таму ги сметиле пола пола колку прв ден, од после се им кажувале
Сега пишува каде ќе се одржи првиот академски час за останатите факултети и кои од претставниците на факултетите ќе бидат. На претходниот линк немаше, а и не пишуваше дека во Домот на културата ќе бидат и министерот за образование и претседателот на СПУГД.
Има ли некаде на страната распоред за утре? Од кај да знаеме кога треба да одиме ? Ич не се одговорни овие се во 5 до 12 ја мислат
Факултетот за бизнис и логистика од колку часот е првиот академски час.Јас мислам 11 а другарка ми вели 10 и 30.Ај ако некој знае точни информации да пиши.
Соопштение за започнување со настава на ФМН во академската 2012/2013 година Се известуваат студентите на Факултет за медицински науки дека во новата учебна година предавањата ќе започнат од 24 септември 2012 год. (понеделник). Распоредот за предавања и вежби ќе биде дополнително објавен. http://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/eugd ... -nastavata
Да, сакаме да кажеме. Сите се од наредниот понеделник. Распоред за предавања, вежби, ќе биде објавен во текот на неделава.