Запишан сум на општа медицина сега 2ра година, се ми е положено само никако не можам да го полижам испитот Психологија кај Професорката Ленче. Дали има некој што може да ми помогне како да го спремам?
Колку што се сеќавам Ленче бара да и мелеш особено за глупостите што она ги кажува. Збори (или пишувај ако е писмено) колку што можеш повеќе и тоа е тоа.
Психологија ако учиш со разбирање нема да имаш никаков проблем. Плус професорката на испит дава прво на лист да ги раскажиш прашањата на кратко како концепт, и после да одговораш.
Zdravo. Koi se uslovite vo 1 godina na stomatologija za zemanje stipendija? I od koga moze da se zima
Дали некој може да ми прати пдф материјали по хирургија 2, или некој да ми каже совет од кои материјали е најдобро да се спрема испитот по хирургија 2? И искуство со професорите?
Дали има некој префрлен годинава на општа медицина Штип ? И некој што е за 4та ако може да ми пише во порака
Ако некој пробал да купува со студентската картичка низ Штип пишете на кои места сте пробале и каде функционира.
Здраво. Може ли некој да ми каже за колоквиуми,испити кај проф.Тодор Арсов (клеточна био и хум.ген) како е?
Здраво! Дали некој од вас студира/л ОМ на УГД или знае да ми каже нешто повеќе во врска со проф. Андреј Петров и како оди полагањето кај него по Дерматовенерологија?? D ПС: повеќе ми е битно да знам дали морам од огромната книга да учам или можам да поминам со скриптата негова