Си запишуваш регуларно летен семестар. Ако запишуваше зимски и ти зависеше заради кредити, тогаш ќе имаше проблем бидејќи ќе мораше да чекаш, а рокот може да помина. Сега ќе можеш да запишеш, а оцената, кога и да ти биде ставена ќе си важи.
[ Не , мораш да си учиш . Немој да се запишеш поради тоа " се поминува полесно " затоа што не се поминува.
Zdravo moze li nekoj da spodeli iskustvo so prof. Todor Arsov? Od koja literatura najveke bara, sto se paga na kolokviumi i kakvi se kolokviumite i ispitot? Smer opsta medicina
Dobar den, Fakultet informatika.Dali moze nekoj da mi kaze mislenje i iskustvo i dali se naogja vo Skopje ? Fala vi odnapred
Gledam za studiranje Kompjuterski nauki ili Kompjutersko inzinjerstvo.Taka da, zatoa prashuvam kade se naogja, t.e. dali Fakultetot po Informatika, postoi samo vo Stip ili vo Skopje.Bidejki isto taka da posocam, koga ja otvoram strana na www.ugd.edu.com.mk, mi dava deka samo postoi vo Stip
Здраво на сите сакам дали има овде студенти кои се запишани на Универзитетот Гоце Делчев во Штип? Треба да го полагам испитот Физика1 пред комисија, па ме интересира како се одвива испитот, би сакала да знам на што повеќе да посветам внимание, што повеќе бара за да го положам испитот?
Здраво, дали некој знае некоја емаил адреса од правниот факултет во Штип на која што навистина би ми одговориле. Ми треба една информација, но на една емаил адреса што пишав, не добив никаков одговор. А не сум во Македонија да би можела да појдам до таму или пак да се јавам на телефон. Благодарам.
Зависи во која насока студираш. Ако има теоретски дел треба целиот да го знаеш бидејќи од тоа ќе ти бидат прашањата.