Две мислења над твоето е токму за тој предмет. Не е за писмено и е за 2 ама веројатно важат истите правила. Разгледувајте ги темите.
Здраво, дали некој што полагал Патофизиологија кај проф. Марјан Балоски и Планинка Зафировска може да ми каже како е на испитот, какви критериуми имаат професорите, усно е или писмено? Однапред ви благодарам ☺️
Минатата сесија кај Балоски усно беше,професорот си бара доста да го познаваш материјалот од физиолошки и анатомски аспект..Ако сесијава има пак поделба на студенти кај различни професори ти посакувам среќа да се паднеш кај друг професор (полесно поминаа).
Zdravo. Dokolku e nekoj od tuka zapisan na programata Inziner za zivotna sredina, da mi pise. Imam nekolku prasanja Fala odnapred
Здраво. Можеби по некоја причина прашањево не е за тука, но доколку е потребно ќе го преместам каде што е потребно. Ме интересира во УГД Штип на општа медицина, од прв семестар за предметите хемија,биофизика и биологија како сте поминале во априлска сесија, кај кој професор сте биле, и дали било писмено или усно..?
Здраво. Дали некој има искуство да ми каже, како поминавте на испит по микробиологија 1 кај проф. Васо Талески?
Здраво, уште еднаш да прашам, некој ако знае да сподели искуство за полагање на хемија априлска сесија, како се одвивало?
Дали некој од 5та година знае кога ќе се одржи испитот по Гинекологија и акушерство 1 во Априлска сесија?
Здраво на сите, Ако може да одвоите неколку минути да го решите прашалникот, потребно ми е за факултет. https://docs.google.com/forms/d/e/1...2PxjYQd4081tm3gAfrMI64tg/viewform?usp=sf_link
Zdravo dali nekoj moze da spodeli iskustvo za polaganje ispit po Fiziologija i biohemija kaj profesor Mire Spasov? Fala odnapred❤️