Кога ќе помине ННС тогаш ќе има одговор. Мислам дека во петоци им беа состаноците, ако добро паметам или ако не смениле нешто.
Здраво, дали некој може да ми прати електронска верзија од Основи на патологија според Робинс и Микробиологија со паразитологија? Фала однапред
Робинс ја нема на македонски пдф,а и микро исто ја нема колку што знам. Ако ти треба за микро 1 јас имам материјал во документ пиши ми ке ти пратам,а за микро 2 скриптата ја има во книжарата на медицинсики во Скопје
Поминало на ННС, сега требало на ЕКТС коордонатор. А овие од студентски ако разбираат нешто повеќе па еве. Знаат дека до утре вечер е уписот на семестар а уште нема ништо од тој координатор.
Во еуролинк осигурување. Ама искрено, не го бараат никаде. Првите две години вадев, еве веќе трета година не.
Ама пишува дека треба да се однесе до 31 Октомври, можам ли и да не однесам? ЕДИТ: Не знам што им е поентата, јас сум вонредно, им кажав дека имам приватно здравствено и плус вработена сум, не морало да однесам и ова, сега им се јавив..
Ај некој што е вонредно прва година да ми каже како можам да ги контактирам професориве за прашања. Ми кажаа можам меилови да им праќам но не знам колку враќаат таму.
Здраво дали некој може да ми сподели од инфективно 1 кај проф.Вело како поминувавте на колоквиуми и на што треба да се обрне внимание? БЛАГОДАРАМ
Некој што има искуство физиологија 1 кај проф Ханџиски како поминал на колоквиуми и испити да ми пише
Здраво. Ако некој знае да ми каже маил на ЕКТС координатор, менувам нова студиска програма. Студентски прашања изгледа спијат уште
Дечки,ве молам помош, Се префрлив од УКИМ на УГД,четврта година општа медицина.Предметот фармакологија 1 ми стои како преостаната обврска од трета година,го слушам одново,но не знаев дека треба да ми го презапишат во тековниот седми семестар.Дали ќе можат да ми внесуваат поени вака или дали ќе можат сега да ми го презапишат во студентски прашања бидејќи морам да го полагам овој семестар?