И тогаш не можев да ти пишам ни сегазатоа и не сум ти пишала Заклучени ти се пораките.. Ако не ти е тешко пиши ми прва
Ајде ве молам за помош за дипломска работа некој ако сака да ми каже колку страни треба да биде, големина на букви, делот за благодарност кон професорот, дали се пишува пред воведот или на крајот, ми треба помош некој подетално да ми објасни
Дипломирав пред едно 4-5 години отприлика така да напамет ќе зборувам, имаше водич за дипломска од каде што гледав што како треба да правам. Побарав набрзинка на нет и ова го најдов, се надевам дека ќе ти помогне. chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.ugd.edu.mk/images/pravilnici_studiranje/pravilnik za izrabotka na trudovi.pdf https://www.scribd.com/doc/279043404/Upatstvo-Za-Diplomska-Na-UGD Јас кога дипломирав немав дел за благодарност кон професорот, можеби е нешто ново или пак јас уште тогаш не сум знаел дека постои.
Zdravo Dali moze nekoj da spodeli iskustvo so histologija 1. Na sto da se obrne najmnogu vnimanie za na ispit
Zdravo Moze li da spodeli nekoj iskustvo so izborniot predmet kontrola na nezarazni, zarazni zaboluvanja od prethodni generacii. Potrebno e seminarski da zavrsime, no nemame temi i upatstva
Здраво за вонредно студирање некој да ми објасни како шо е и дали испитите се онлине или мора да сте таму.
Имаше рок до кој можеш да поништиш оценка, после тоа не може колку што знам. Се поднесува барање и чекаш одлука од совет некој таму и тоа е тоа.
Дечки сакам да заверам семестар ама ми излегѕва проблем со податоци на студент. Има предмет шо нема електронски потпис, треба ли да пишам на проф да стави? Вонредно сум, апсолвентски семетри запишувам.
Здраво дечки, ми треба малку помош, претерано размислувам но, имам испит кој сакав да го полагам прва декада, првиот датум што е наведен, меѓутоа датутумот се софпаѓа со испити од втора декада (Од 23 јуни до 6 јули, испитов е 28 јуни), дилемата ми е да го пријавам како втора или прва декада. Можеби апсурдно прашање, меѓутоа ептен ме замисли. Благодарам
Кај делот со твоите лични податоци и за тоа која година си (не се сеќавам што сѐ имаше), провери дали ти бара да внесеш резервен меил или нешто слично. Би требало да ти е обележано со црвени букви што е тоа што не ти дозволува да поминеш понатаму. Некогаш е и до потписи така да пиши на проф нека стави потпис за секој случај. Често се случува да се поклопуваат испити. Ако е така и е во ист термин, се полагаат еден по друг (обично ти даваат тест за едниот па откако ќе завршиш ти даваат тест за другиот предмет или ако е усно му кажуваш каква е ситуацијата на проф и ќе прашаш де те почека да завршиш со другиот испит). Одлуката ќе треба ти да си ја донесеш.
Здраво, дали некој има искуство со поправен колоквиум физио 2? Дали дава од прашањата за колоквиум или нови?
Сега за неколку дена полагам последен испит,дипломската ми е напишана предадена кај професорот дало ќе може веднаш да пријавам и кога од прилика би можела да ја одбранам. До септември дали би завршила.
Прашувам ( не за мене ) студент при крај на студии со неколку не завршено испити дали може да го стави факултетот во мирување.