^да да, имаше опција од 4 предмети 2 да се изберат. И за вториот многу се двоумев и на крај туку така го пишав.Ама сега кога си го врќам филмот ми текна.
Тоа го имаше во оние жолти листови, ако не се лажам. Ние ништо не заокруживме, а не ни ни спомнаа кога ги прегледаа пријавите. Можеби не е за сите. За нашиот факултет уште нема распоред. Во недела на полноќ ќе го објават.
Имаше табели, и требаа да се напишат, е сега имаше многу листови жолти розеви бели....кој го знае каков беше тој. А ти кој смер си?
Бел беше тој со табелите, ми текна. Другар ми ми кажа дека ќе ни дале една книга и од таа да одбереме предмети, ама не ни дадеа, најверојатно ко ќе тргнеме на предавање. Или пак од втора година. Не знам. Акушерка сум јас. Не сум на ФТБЛ.
^кој ги знае....хаос е на факс. Денес по распоред од 14ч требаше да имаме предавање. И оппп сменет распоред. Проф. не беше тука ама дојде тој високиот ќелавиот асистент ли е што ли е незнам и ни пушти список како за одржан час. После ни даваат нов распоред. и испадна дека од 14 до 16 еден предмет а од 15 до 17 друг. И одма изреагиравме дека се поклопуваат предавањата. И тој ни вели почекајте уште 2/3 недели се ќе се среди,а за ова распоредов одма ќе им пренесам дека ви се поклопуваат предавањата. No comment
Сноу што збориш,каков нов распоред? Го сменија тој што ни го дадоа деновиве?? Ти што имаше предавање денес, и кое време ви го кажале ова? Јас на предавање денес бев околу 12ипол (со мојава под група да кажам ) не ни спомнаа ништо за менување на распоред.. Иначе,индексите ќе ни ги давале неделава наводно.Ако не оваа,другата сигурно,професорката по претприемништво така кажа па ќе видиме баш кога ќе ги дадат
^^да да нов распоред има...утре е слободен ден. Распоредот на вежбите одпосле ќе ни го давале....а ти што изборни имаш? Претприемништво и?
Трговско право Па мислам можеа да ни кажат и на нас за ова А знам дека е утре ни е слободен ден А каков е распоредот,ај лп пиши ми
Beauchamp ќе те замолам и мене да ми го оставиш распоредот во лп откако ќе го дознаеш ^^ Фала однапред
^^ќе ти пишам ама јас сум на другите 2 изборни на просторно и комуникација. И незнам кога имаш трговско право, а за претприемништво знам, по грешка го пишав во распоредот. Еве и за двете, ама butterfly.94, јас и Beauchamp сме прва група-незнам ти која си,а овој распоред е за прва група Понеделник: 10-13 основи на лог. Предавална 1 13-16 економика П. 2 Вторник: / Среда: 12-14 Претприемништво П (незнам) Четврток: / Петок: 8-10 Информатика П. 1 а за трговско незнам кога е.
Snow jaс сум најверојатно 2 група, и единствената разлика во распоредот е во петок вие сте од 8-10, а јас од 10-12 успат трговско право е од 14-16h во петок
Не е можно. Од тогаш почнуваме на факс. Добро бе имаат ли мозок овие од УГД? Што сме ние тука? Што сакат си прават со нас. Глупаци.
Само распоредот за во петок е за нигде ќе треба да си дремеме , иначе сакав да прашам дали знаете дали даваат една слободна недела за учење пред колокфиуми конкретно за бизснис логистика во скопје?
^Нас на ТБЛ ни кажаа дека третата група е Гевгелиска а првата е некаде до м/н а вторта од м/н официјално уште немало групи. Да напоменам по име а не по презиме