Ви дадеа ли број на индекс, корисничко име? Нас ништо, а преска кога се потпишувавме, професорката вика пишете си и број на индекс. Од каде да знам кој ми е.
За број на индекс ќе си прашате на струдентски прашања. Теткава денес беше распложена, завршив работа и сега планирам да го прочачкам чудото.
Нас ни го пишуваше бројот на индексот во списокот на групите Па од таму си го земавме,и логиравме Ама,да знаете дека можно е некои броеви на индексите да се згрешени и да неможете да се логирате пример ради тоа. На другарка и се случува ова и неможе да си го отвори профилот поради грешен број на индекс..
starbucks, хехех незнам од каде-изгледа сум те помешала. инаку бројот на индексот го има во списокот на групите, на ѕидот што се залепени во холот.
Јас стварно не знам точно кај да одам. Нас факултетот ни е горе кај болницата, ама ние таму немаме предавања, туку доле позади текстилната, во тој објект имаме, ама и тој е дел од медицински факултет. Сега не знам дека да барам. Кај нас уште распоредот не е саглам направен, а не пак групи. А, тие изборни предмети кога ќе ги бираме, кога ќе ги слушаме, еден бог знае. Најнеорганизиран ни е факултетот. Јас ќе одам во понеделник горе, па да видам што како.
На тоа логин како и да беше, фактички се активира профилот, така? Сега за да го креирам ќе треба да одам на е-учење? Aaa, едит - се снајдов.
^ Да,треба да одиш на Е-учење 2. А зошто незнам ама од таму мене лично ми кажаа дека требало,и јас од таму се логирав
maryyy, нас продеканот Никола, ни кажа дека може и да те обори иако си имала поени за 6ка. Ако баш ништо не гукнеш на завршен испит или пак ако не се појавиш.
фала ... се надевам дека лесно ќе биде кај проф никола бидејки предметот туристичка географија не е баш лесно барем на почетоко