Јас искрено се нервирам што сеуште немаат оставено скрипти во книжарата...и после ќе се собере материјал
книгата ја нема во книжара ... мораш преку жиро сметка да ја земеш или пак да ја фотокопираш од некој што ја има
ххххммммммм гледам имаш туристича географија може да ми кажеш што учите што е толку тешко јас завршив средно туристички и книгата туристичка географија ми беше 200 страни добро знам дека има многу бројќи но не би требало да е до толку тешко останатото
ние имаме само две книги основи на туризам и туристичка географија и тоа лекците се прилично големи ...другото е скрипта па сега почнавме со предавања и сме до методи на туристичко-географското проучување .. може не е тешко само додека фати некое темпо на учење ..
методи јас ова не го учев и мојте беа големи но јас учев за секоја држава посебно колку градови колку жители плажи езера мориња реки карактеристики за таа држава итн се ѓто е потребно за еден туристички водич методи јас ова не го учев и мојте беа големи но јас учев за секоја држава посебно колку градови колку жители плажи езера мориња реки карактеристики за таа држава итн се ѓто е потребно за еден туристички водич
sanjaeva, на е-учење ги нема. Проф. викаа оваа недела ќе ги оставеле во копирницата, петокот бев прашав-немаше.Ај може нареднава ќе има.
епа тоа дека средно ова сега е малку по различно и како што гледав нема за држави има за небесни тела и такви работи .. ќе видиме како ќе биде на првиот колоквиум ...а и проф објаснува сликовито и така да не е баш јасно ама тоа е ..
Не брзај со купување скрипти. Најчесто скриптите се надувани, а на колоквиум и испит се бара од презентациите. За кој предмет ти треба? Кој предава претприемништво ? Имате ли веќе свој акаунт на е учење?
се извинувам на тоа за да се логираш теба име.број на индекс@.student.ugd.mk а пасворд ugd и матичен број
Сноу јас мислам земи си потврда дека студираш и ке ти дадат слободна,сепак јави во јсп таму подетално ке ти кажат.поздрав