Пиши е-маил на support@ugd.edu.mk i кажи им за проблемот , но како и да е мораш да чекаш до понеделник...
Ова е лудило, утре имам предавања од 10 до 17ч. по распоред а во 16ч. имам и колоквиум. Незнам дали за нас што утре полагаме имаме слободен ден, или мораме да идеме на настава?
Кога ние имавме колоквиум во петокот бевме на настава. Утре имаме пак колоквиум, ама од сабајле ќе одеме на предавање.
Заборавив да пишам, вака е на ФМН, а на ФТБЛ мислам дека не одат на предавање. Еве сестра ми имаше колоквиуми оваа недела, не беше на предавања. Изгледа само кај нас е вака.
Да ние изминатава недела не бевме на предавања. Баш тоа и ме буни.Дали ние што утре имаме полагања сме ослободени од предавања?
Сноу не сме ослободени,исто и ја мислев така а и повеќето. Оливер рекол да не си замислуваме свашта, да се нацртаме утре Така кажал во саботата. Ќе сме имале најнормално предавање и вежби,иако стварно ми нема логика во тоа што се поклопуваат некои предавања со колоквиуми. Ама ај..они си знаат нека си се организираат
Како може и на настава и на полагање да сте? Ние минатата недела полагавме, но немафме предавања, какви глупости прават
Не ми се верува...со температура дремев на факултет 6ч. чекав полагање, од тестот ништо не запомнив незнам ни како го решив. Глупост невидена е тоа. Ама еве 2 дена одмарам што сака нека се случи ни денес не одам на факс.
Која беше таа мејл адресата на која требаше да пишеме ако имаме проблем со логирањето? support@ ... така некако одеше. Знае некоја? Итно ми е.
Фала ти многу, а на овој мејл можам да пишам од мојот приватен мејл за каков проблем се работи, така? Редактирам - пишав, се надевам не згрешив, а ќе ми вратат ли воопшто на мејлот некоја повратна информација ?
Девојчиња, ИТ-центарот постои некаде, и ако да - каде се наоѓа? Во ректоратот, во некој кампус? Итно ми е, се надевам некоја знае.
Оддел за одржување на софтвер Име и презиме Е-пошта Телефон Мобилен Ристе Тимовски riste.timovski@ugd.edu.mk 32 550 801 075 499 801 Илија Лазаревски ilija.lazarevski@ugd.edu.mk 032 550 812 070 212 689 Билјана Димитрова biljana.dimitrova@ugd.edu.mk 032 550 817 076 279 902 Верица Апостолоска verica.apostoloska@ugd.edu.mk 032 550 824 070 227 467 Милка Бочварова milka.bocvarova@ugd.edu.mk 032 550 825 /
Една уплатница од 300 денари за уверението и плус уште една уплатница за административна такса од 50 денари, исто за уверението.