можеби ке звучи смешно ама ке си прашам оти сум прва година и незнам дали вонредните студенти треба да прават семинарски или само редовните
Зависи до професорот, најубаво консултирај се со него или со асистентот. По правило, вонредните не треба да прават семинарски бидејќи тие одат на цел испит во испитна сесија, ама некои професори ги третираат вонредните како и редовните и им даваат исти привилегии, ако можам така да ги наречам, што не треба да се случува.
Дали некој друг освен мене неможе да активира Е-Пошта? Значи се убив од пишување на лозинки и јузернејм.. И нонстоп ми се појавува : "Вашата лозинка не ги задоволува критериумите за лозинки при УГД. " Ако му успеал на некој нека пише како,да ја видам финтата! Хелп ве молам. Многу итно ми треба!
Дали вонредните студенти семинарските работи ги прават сами или како и другите во група? И дали ги презентираат усно исто како и редовните студенти?
Сакав да прашам дали некој знае освен Уверение за остварени приходи од УЈП за 2011 година други некои документи треба да се достават на студентски прашања за ваучер ?
Дали некој знае каде ги пишува емаиловите на професорите и асистентите.Некаде на страната на угд ама никако неможам да најдам ?