Ги има сите емаилови во информаторот на последните страници, а на страната на угд мислам дека ги нема, откако ја обновија страницата се им е заникаде збркано.
не сум баш многу информирана па сакам да ве прашам дали сите насоки на економскиот факултет се во штип оти како со гледав на нет бизнис и логистика е во гевгелија а менаџмент и претприемништво во радовиш
Колкави треба да ми бидат буквите по големина кога ја презентирам семинарскта знае некој? Во power point ?
Може ли некој што е запишан на Туризам и бизнис логистика во Скопје да ми кажи кој интерни предмети и проектна задача ќе ми бидат потребни за упис?Благодарам
Колакви сакаш толкави нема одредено како во ворд, користи ариел фонд, немој мц тајмс зошто на лап топот излегуваат со ракописни букви.
^ INSK2012 Спојлер Провери само со место меѓу 2012 и споено само за тоа незнам точно,едно од нив две е како и да е
има ли некој на форумов, што бил претставник на својата година и својот смер? За студентски парламент?
За семинарските се плаќа кога ќе го заверувате зимскиот и ќе го запишувате летниот семестар, што значи некаде јануари или февруари месец.
Остај ги професорите што зборат. Ќе си чекаш официјално известување на страната на УГД. Последниве две години се плаќа за семинарски обично една недела пред пријавувањето на испитите, и тоа за сите семинарски и во зимски и во летен семестар. Значи ако имаш 5 плус 5 предмети во годината, ќе си платиш 1000 денари на една уплатница. Ќе си ги пријавиш семинарските, па потоа ќе можеш да ги пријавиш и испитите. А професорите зборат исто како што ветерот дува
Нас пак ни кажаа дека секоја семинарка на посебна уплатница, можеби и ќе испадне така како што викаш, ништо чудно од ваква неорганизираност.
За да го вклучам студентскиот маил треба овие чекори првин да ги пратам http://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/e-posta или можам одма да се вклучам?