1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Универзитет Гоце Делчев - Штип

Дискусија во 'Образование' започната од velesanka, 21 септември 2010.

1. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Феминки пак јас. Да не има некоја запишана на доквалификација или пак завршено на ова? МАтеријалот педагогија е на српски јазик и многу ми е тешко за учење од српски (иако го го разбирам неможам од српски да го учам).

2. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Ана-банана, пак јас :D :D Така е, јас имам на англиски, српски и српско - хрватски. :)

3. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Ти што студираш. Мене ме интересираше за педагогијата за доквалификација дали некој има материјали на македонски :( за делот од дидактика. Знам дека во овој предмет се соберени повеќе предмети како општа педагогија, училишна, дидактика и може и уште некој.

4. S-Sister.91

S-Sister.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    35
    Феминки ме интересира кога ни се ипитите нас на Гоце ДЕлчев, знам дека се јануари ама отприлика која дата? Ако некој знае нека ми одговори ;)

На Springy му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tina1064

tina1064 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Феминкии дај кажете ако има некој што полагал вторите колоквиуми нека ни каже на Скопјее! Ние полагаме од 19 таа недела цела... Ви благодарам многу!

6. S-Sister.91

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    35
    Сите полагаме од 19ти до 23, нема никој што ке полага предходно. Ајде ке си помогнеме некако мислам дека полагаме во различни денови, ;)

7. tina1064

tina1064 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Денес што полагавте?

8. S-Sister.91

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    35
    Денес ништо не полагав, од утре почнувам јас. Инаку сум 1ва год на бизнис ти тина1064?

9. tina1064

tina1064 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    И јас сумм ама ние денес полагавме Логистички Менаџмент... Што полагате вие утре ? :)

10. S-Sister.91

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    35
    Феминки ќе сака некоја што полагала управување со ризик да ми каже што прашања имало? Нека ми пише лп Однапред ви благодарам :)

11. sweety923

sweety923 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    девојки да ве прашам вака сега ако од колоквиум активност редовност не собереш 42 поена имаш ли шанса за испити не за завршен него во јули таму или директно го презапишуваш предметот и има ли шанса на пр.ако имаш 36 да ти дадат дополнителана задача?

12. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    не го презапишуваш туку го полагаш во втората декада. Има две декади сега во Јануари, во првата полагаат тие кои има 42 поени а во втората тие кои немат 42 . Прашањата се исти, разликата е тоа што во првата декада се заведува како завршен испит а во втората, цел испит. :)

13. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.459
    Допаѓања:
    4.227
    Можеби прашањево се повторува но бидејќи сум прва година не знам како оди па сакав да прашм...

Вака: доколку не собереш по некој предмет 35 поени автоматски си паднат или? еве јас по еден предмет имам 33 и не знам сега дали ќе добијам шанса за полагање повторно или како од.. Дај ве молам, објаснете ми зошто ко изгубена сум сега...

Благодарам

14. VeRyCa

VeRyCa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    59
    Завршните испити од кога почнуваат?

15. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Најверојатно после 20ти.

На VeRyCa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. VeRyCa

VeRyCa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    59

Можеби ќе ти дадат некоја дополнителна активност за да ги добиеш потребните поени

17. sweety923

sweety923 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    Зависи на кој факултет си ама кај нас на правен ни кажаа еден асс.доколку имаш 35-36 ќе даде дополнителна активност но ако имаш 34 и надолу нее. Се зависи до проф.ама неверувам :(
    А инаку и мене ме интересира доколку немаш 35 за дополнителна или 42 за завршен што се случуваа дали имаш некаква шанса или го презапишуваш ?? :swear:

18. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Не, какво презапишување.. ке го одиш на испит. :) Јас не сум сигурна како оди тоа, со помалку поени ама од колеги на мој факс што имав слушано, имаше дополнителен колок. или такво нешто.

19. S-Sister.91

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    35
    Јас мислам дека ако имаш од 35 поени нагоре а немаш доволно (значи 42) одиш на дополнителен колоквиум за да стигнеш до 42 поени а ако имаш помалку од 35 одиш директно на цел испит каде што имаш 3 прашања по 30 поени, т.е 90 вкупно и останатите 10 ти се од семинарската. Барем така е кај нас на бизнис-логистика ама верувам дека секаде е исто на гоце делчев

20. sweety923

sweety923 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    а кога има цел испит исто кога се завршните или?