Сноу не се нервирај и осмица е супер. Една колешка за 0,2 поени не зема 10, ама професорката еден катил што беше тоа е уште понервозно И мојата прва оценка беше 8
Сноу одлично е,ајде да ти се редат не 8ки туку 10ки Јас информатика денеска добив 7,иако знаев за многу повеќе,несакав да се главам бидејки имав ненормална трема,и целата се блокирав Сноу ке сакаш да ми кажеш култура на изразување и комуникација во втора декада кога ке требам да полагам? Незнам да си видам таму,не ги знам тие ознаки што се.Има два термина на 21 и 27,но незнам точно кој ден Прва година сум,вонредно
Мене прва оценка 10ка , да си се пофалам со изгубени 3,5 поени од 100 а втората 8ца денес ја добив. Па супер е за почеток Него,да си прашам дали знае некој точно кога почнува новиот семестар? Јас слушнав дека ќе било од 3 март..
^екој вика 3 март, некој 15ти феб. Асис.Зоран Т. ми рече 15ти феб. А распоред сеуште нема. Mermaid90, ќе ти пишам попосле да проверам.
се нервирам неможам да најдам кога се полага информатика за правен за втора сесија,нигде не пишува,хелп
Сноу овој Зоран Т. да не е Темелков? Инаку секоја година парниот семестар почнува од 15ти февруари, освен ако не се паѓа 15ти сабота или недела
Засо вакви фацички за Зоки? Да не го подречам ок си беше сеа за сеа , си има пинципи може за предметите што он ги предава лош ќе биде ама за овие кај што е асистент ок е.
Не знам дали збориме за истиот еден со наочарки и со виткана коса Инаку да, и според мене такви и треба да бидат асистентите, ама ете го биеше глас на многу лош и строг, на секој колоквиум мораше да избрка некој студент Мене, на пример, ми го изгуби тестот од завршниот испит и не ми дозволи да полагам пак, и поради него имав 6ка тој предмет, а можев да имам 9ка а негова си беше грешката ама ајде поминало. Уште не можам да си ја прежалам таа 9ка
Ххахахахаха да да он е и обавезно некој си брка , строг си е ама лош не, што предмет ти предаваше? И јас слушнав дека го избркале од економскиот од Штип , поднеле петиција да го избркаат и сеа е кај нас.
Асистент ми беше Монетарна економија и Финансиски пазари и институции Инаку за петиција не сум слушнала ништо, ама ако имало два пати ќе се потпишев
Незгоден е ама не зезнал никој до сеа со поени , се надевам така и ќе остане зошто и од кај нас ќе лета.
А што со оние кои имаат испити? Ете, јас полагам на 18ти и терминот е така наместен, да нема шанси да присуствувам на предавања. А и многу сме, секако ќе заглавам пола ден на факултетот - нема шанси брзо да завршиме. Ова е жива глупост. Трчaj на испити, па после трчaj на предавања ... Глупости.
И јас имам во 2 сесија ставено предмети за полагање ама тоа е сеа , може ќе им текне па ќе стават од 4 март.