јас сум вонреден и вчера бил испитото по информатика а јас мислев дека е во понеделникбидејки на страната никаде не беше соопштено а ми беше пријавен и го испуштив и сега дури кога ке можам да полагам,знае ли некој и ме интересира дали е посташно да не го положиш или да не се појавиш на испит
Ќе го пријавиш во наредна сесија. Зависи дали го одиш со 42 поени или цел испит (секаде и за секого е различно). Ако не се појавиш на испит ги губиш парите. Ти си вонреден и (сепак, секаде е различно но речиси на секој факултет) вонредните имаат многу шанси да полагаат и немаат услов дека ако го поднат 4 пати - морат и да го презапишат (за вонредните од пред 2-3 генерации, за поновите не сум сигурна како е со сите нови промени).
Од втор циклус, знае некој кога ќе биде полагањето? Демек пријавувањето за Февруарска сесија, и Март поточно дојде.
ај некој нека ми го напише маилот на тој од студентски,не на Ивана,на тој другиот што е? незнам ни како се вика
^ Мислам дека немаше ограничувања. Знам дека колешка паѓаше 8 пати и пак полагаше во минатата сесија. Но како е со правилава, од денес за утре не се знае, а не од семестар за нареден Кој факултет?
^ Snow-Queen нема повеќе термини? Разгледај си ги опциите. Прашај го тој то ги води вежбите за преместување. Оправдај се со тоа дека имаш предмет тоа време и верувам дека нема да имаш проблеми со преместување.
Конечно денес помина и последниот испит Yuhuuuuuu Аххх уште од старт имав чувство дека ќе ги даде истите тестови од прва сесија абе овој женски инсекат не ме лаже
има ли некој што е на правен прва год. да ми кажи некое прашање или некој тест по некој предмет оти во следна сесија ке полагам дури и стварно многу ми треба да знам барем отприлика што и како ке има,фала однапред
Бизнис и логистика Што мислите за факултетот Бизнис и логистика-Гоце Делцев-Скопје???Сакам да се запишам но не познавам некој што е на него за да ми помогне.
Бизнис и логистика Благодарам.На повеќе форуми бев зачленета за оваа тема и секаде ми кажуваа работи од типот "без врска е тој факултет,дипломите така ги даваат без учење,подобро не давај си ги парите за без врска факултети и слично" и сега не знаам што да правам.Не сум многу јака ученичка,изминативе години поминувам добра и мн добра.Па ако може да ми дадеш совет според тебе...