сакав да прашам дали уплатниците што платив во пошта за априлска сесија дополнителни испити дали треба да се носат на студентски и што уште треба
2 колквиум од летенсеместар ќе е неделата по 20 Мај ако добро разбрав. А испитите дали знаете кога ќе се?
Во јуни. Сигурно на почетокот од јуни, како што беше случај со сесијата од зимскиот семестар (на почетокот од февруари).
зошто никогаш и никаде нема соопштено на кој датум се полага информатика априлска сесија,се утепав барајки
Некој да не знае дали Јоковлев основи на туризмот што и како дава на испит дали мења прашања или ги дава истите за казнета сесија зборам
Напиши го подобро прашањето..... од прв семестар треба да собереш потписи за да го запишеш втор семестар тоа имаше рок во февруари,а да фатиш услов за трет семестар треба да имаш 36-кредити.
ни јас не знам кога сум пишувала кај ми бил паметот Сакав да прашам колку најмалку предмети треба да имаш положено од прва година за да можеш да запишеш втора, односно колку кредити треба да имаш освоено?
Здраво феминки планирам да се запишам оваа година на угд и сакам да поставам неколку прашања се надевам дека некој ке одвои време да ми пообјасни Прво вака имам положено државна матура и положив Македонски со 3 Англиски со 2 Филозофија со 4 Социологија со 2 дали има шанси да се запишам на образовни науки предучилишна настава со овој резултат и дали може овој факс да се учи вонредно и колку е партиципација на вонредно...И дали многу е тешко ?благодарам
^ Тоа што си ни ги пишала оцените од држ.матура ништо не ни значи,зошто поинаку се пресметува. Второ се зависи од конкуренцита која ќе се запишува. Инаку да, може да се студира и вонредно, но не сум сигурна колку беше...мислам 200е., но ќе проверам па ќе ти пишам. А за дали е тешко...зависи колку би учела, како би се снашла во сето тоа.Тоа не се кажува...едноставно нема начин на кој би се објаснило,пример мене не ми е тешко. Единствено нешто што би можела да тикажам е дека проф. и асистентите се многу по достапни и покоректни во споредба со УКИМ
Има ли некоја што е овде на Англиски јазик? Колкава е заинтересираноста за овој смер? Незнам зошто мислам дека нема многу заинтересираност а сакам да се запишувам таму...