Го нема на веб страната ама така пишува на кокурсот што е излезен а имаше и на мтв1 Јас размислувам таму да се запишам ама незз и не сум доволно информирана за смерот
Дечки да ве прашам, на страната на универзитетот пишува свидетелство за завршено средно образование, е сега не ми е јасно, се мисли на дипломата за положена државна матура или има и таков документ?
Тоа е за постарите генерации кога немаше полагање на матура. Тие приложуваат некој таков документ. И мене кога се запишував тоа не ми беше јасно, но потоа ни кажаа што било.
Не ја знам ни јас, па прашај некој од колегите ако знае. Или јави се на студентска служба тие ке ти ја кажат
Феминки,планирам да се запишам на бизнис информатика на Гоце Делчев но во конкурсот гледам дека го има истиот смер со предавања на англиски..Е сега,никако да пронајдам некој кој ќе може да ми даде барем некои информации за тој на англиски,барем малку да сум поупатена и да знам што правам..Ве молам за помош,утре се запишувам
Уписите од утре почнуват? http://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/ugd/ ... nti-na-ugd Сега незнам за во Струмица тој дали важи истото И треба ли други документи освен свидетелства,диплома,извод на родени и државјанство?
Еве јас ќе ти кажам Сестра ми е на овој факултет, но предавањата се на македонски. Истиот кој што требаше да биде со предавања на англиски јазик не беше формиран од причина што немаше доволно кандидати. Па така да кандидатите кои што беа за смерот со предавања на анг. беа префрлени на смерот на мак. јазик. Ако те интересира нешто повеќе за смерот на кој што предавањата се на мак. јазик слободно прашај...
Девокји, некоја што е запишана вонредно на универзитетот Гоце Делчев да ми каже каде извади лекарско уверение? може матичен лекар да издаде такво уверение? фала
А до кога треба да се плати сеа за 2 година партиципација? мислам коа се запишувањата на 3 семестар ?
Фала многу на одговорот,се имам распрашувано за другото само она за на англиски јазик ме интересираше..
нема електронска пријава за овој факултет нели??? ииии изводите за оваа година мора ли да се нови.. т.е. да не се постари од 6 месеци?? Хелпппп!!!!!
Има ли некој што ќе се запишува на Банкарство финансии и осигурување во Скопје? имам чувтсво дека само јас кје се запишам таму