како било ...минатата година и другите..првиот ден се одело на предавање? тој ден баш кога има академски час...
znachi filoloshki fakultet akademski chas e vo kampus 4.. znam deka ima prevoz od pred rektoratot ama dali znaj nekoj vo kolku e prevozot?
Крајот на септември, почеток на октомври, зависи како ги закажат испитите, ама во главно тој период е. http://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/akademski-kalendar Мислам дека постојано има превоз, ама треба да си извадиш карта, не ме земај за збор. Меѓутоа тој оди и те врака од кампус 4 еднаш во точно време, без разлика кога имаш предавања, па некогаш можеш со саати да чекаш додека да дојде превозот..
Знае некој од колку започнуваат предавањета утре за 1 година Бизнис Логистика- Скопје, уште немаат напишано на веб страната ?
На веб страната нема распоред, ама денес имаше истакнато во холот на факултетот и за прва година Вторник е слободен утре немаме предавања, а за во Среда незнам го чекам распоредот да ми го прати другарка што го сликаше па ќе го напишам овде
Девојки, Ве молам, некој линк со студиските програми за овој универзитет? Доколку има и кои професори кои предмети ги предаваат, супер!
Eве ти на линкот подолу се студиските програми http://ugd.edu.mk/index.php/mk/fakulteti Ќе влезеш на линкот си го бираш факултет и имаш прв, втор , трет циклус, таму се програмите. А за професори ќе бараш во За Факултетот. Ако нешто не ти е јасно , пиши ми лп
^ Распореди за Медицинските факултети имaло во УГД - инфо. Одете таму, побарајте си, ќе ви дадат. Јас не сум н факултетов, така ми кажаа утрово моите сигурни извори.
Еве распоред за медицински од угд инфо што го дадоа. Отворете ја сликата во нов таб за да видите и за петок, гледам неможе да се собере цела.
бев во угд инфо зошто не ми легнаа парите за спорт и парламент..попунив еден лист ми ги фотокопираа уплатниците и остана тоа кај нив,а уплатниците ми ги вратија..ми кажаа дека во банка не ми бил внесен матичниот број затоа не ми легнале парите... прашањето м ие ... За колку време ќе легнат парите на е-индекс од кога ги посетив угд-инфо?
Феминки може ли да кажете збор два за Марија Ацковка ,Марија Магдинечева Шопова и Сузана Џамтоска Здравковска ако ви имаат предавано претходните години, дали се многу строги , што како ..?? фала однапред