Знае некој која е процедурата за паралелните студии? Какви документи се приложуваат? Секоја информација ќе ми биде од корист...
Дали некој ја знае лозинката на курсот организациско однесување, скопје и гевгелија од проф. Елизабета Митрева?
Сноу со картичка ли плати, од дома? Ако да, дали ти зема провизија и со каква картичка, дебитна или кредитна?
ако сака некоја да ми објасни како преку смс да уплатам за административна такса ми бара код..каков е тој код???? и пример да напишете или ви ЛП.... поздрав Спојлер nie sami li da izmislime kod od 10 brojki???
Согласно можноста за плаќање на административна такса преку испраќање на смс порака со соодветна содржина (во формат: TM (празно место)Име (празно место) Презиме (празно место) Износ) (пример:TM Ime Prezime100) до процесирачкиот центар (телефонски број 144166) на Министерството заинформатичко општество и администрација (МИОА) и добивање на повратен трансакциски код, истиот код имате можност да го искористите преку Вашиот електронски индекс, со што автоматски се реализира креирање на финансиски трансакција за административна такса во Вашиот еИндекс. Еве, од упатството за користење на електронскиот индекс.
Феминки ве молам за помош..... Јас штотуку завршив прва година...сега втора... прва година ми е целосно изчистена...ама синоќа пробував нешто во врска со заверување на семестар во електронскиот индекс. Но по грешка стегнав запиши семестра и повторно ми се презапиша прв семестар и сега ми пишува дека прв семестар втор пат ...што да правам мn сум нервозна ...што ако треба да ги преполагам предметите ... ве молам помогнете ми вие што знаете ...што да правам ви благодарам од напред <3
Ке отидеш на студентски и ке им објасниш што како си направила, мислам дека тие можат да го корегираат. Јас така еднаш по грешка пријавив испит за полагање т.е кликнав не сакајки, а немаше активна сесија и веднаш и пратив e-mail на таа што работи на студентски ако може да корегира. Утредента кога отворив и видов дека ми е се поправено, значи можат поздрав
колку пати се има можност да се полага еден предмет пред да се полага комисиски? и уште едно прашање-пријавив испит во казнена сесија,но нема да одам,ке се смета како паднат испитот?
3 пати. 4от е веќе комисиски Сега има донесено нов закон, не знам колку си запознаена.. но порано доколку не се појавиш на испит пишува "не се појавил", но сега повеќе не е така ако не одиш исто како да си паднала на испитот, поточно пишува 5.. позз
Ако има некој полагано усно кај Марија Ацковска (меѓународна трговија) да ми каже како е на испитот кај неа,што прашува и сл.?