Не сум во можност со картичка моментално,инаку знам дека е подобро. А административните такси може да ги уплатам преку мобилен за да не одам да ги носам уплатниците на студентски прашања нели??
Дечки,на курсот соопштенија има истакнато термини за полагање на испитите. Спојлер Зборувам за Економски факултет Време беше,сеа да се фрлеме на учење
Знае ли некој како оди процедурата за купување потпис? Знам дека треба да се уплати по 100 ден од кредит, но не знам на која приходна шифра и дали треба да се оди до студенски прашања или може сама преку е-индекс да средам?
Девојки ми треба помош,да ми објасните нешто доколку знаете.Јас сум на бизнис логистика во Скопје(вонреден студент) Е сега имам предмет меѓународна трговија што сега ке го полагам комисиски на 05.02.14.Но до тогаш јас веќе ке имам запишано 4 семестар.И ако го паднам предметот како ке го презапишам кога веќе ќе имам запишано 4 семестар?? (предметот меѓународна е од 2 сем.летен) Не ми е јасно ништо околу ова Кога се презапишуваат предмети само кога се нема услов? Еден колега ми кажа дека имаме услов и не треба да ја презапишуваме,туку кога положиме тогаш.
Економисти,некое прашање да не ви се наоѓа за завршен по предметите: -Инвестиции -Банкарство -Финансиски менаџмент -Монетарна економија Би благодарам однапред за колегијалноста!
напиши го кодот,во второто мислам дека ти внесуваш сума,а на третото самото си покажува,така нешто беше.пробај нема да згрешиш сигурно
Ќе си уплатеш по 100 денари од кредит на предмет на сметка 723019 и ќе си ги купеш потписите, нема потреба да одеш на студенстски прашања.
дали некој сега проба да уплати за АТ електронски,јас од два броја пробав и не сака,незнам во што е проблемот
^ Јас сега уплатив за испити и такса,ама сакам да прашам зошто неможе да се пријават испитиве?? Ми пишуваше успешна трансакција и не ми се префрлени парите, незнам што е проблемот
истото и на една другарка,плати 2 пати по 200 ден.мислејќи дека таа погрешила но не е,и пишува успешна трансакција а парите ги нема во финансиски трансакции. јас за АТ еве пробав и од уште еден број и не сака катастрофа
Ццц, катастрофа се значи, сега па странава не им е достапна Добро е бар, мислев дека до мене е нешто проблемот само, значи не сум единствена. Се надевам ќе се префрлат париве да не уплаќам по 500 пати , нема смисла.