Потребни документи за упис во средно се распрашував шо како за смеровите и ми рекоа дека забен теехничар е најдобро па сега ќе видиме
Потребни документи за упис во средно иначе нели тие дипломите што се од курсеви по англиски и др јазици не се важат за упис? на другарками неможам да и докажам она цело време вика и нив ги признаввале.ја колку шо знам не ги признаваат само како што кажа ти ги прифаќаат тие од натпревари а не од курсеви P
Конкурс за упис во средно со среќа на уписот [/quote] Фалаа гледам ќе одиш во медицина забен техничар,а годинава многу мои другарки и другари ќе идат у медицина смер забен техничар,фини деца се,ќе си имате фина дружба
Потребни документи за упис во средно а резултатите кога ќе бидат истиот ден или И пријата ќе биде од училиштето ? ај некој во ЛП нека ми објасни зш утре сестра ми оди на упис па и треба
Конкурс за упис во средно Фалаа гледам ќе одиш во медицина забен техничар,а годинава многу мои другарки и другари ќе идат у медицина смер забен техничар,фини деца се,ќе си имате фина дружба [/quote] се надевам
Потребни документи за упис во средно За освоено место од меѓународни натпревари 5 поени,за освоено место од републички натпревари 3 поени за 1во место,2 поени за 2ро место и 1 поен за 3то место.Се вреднува само една диплома која носи најмногу поени
Потребни документи за упис во средно дали за упис во средно треба лекарска потврда ( за упис во друг град ) ?????????????
Конкурс за упис во средно Дечки кога е временскиот период за запишување средно? За да можат моите да планираат за на одмор,ако може побргу кажете ми !
Уписи Епа, јас да си се пофалам примена сум Мислам, општа се запишав, знаев дека ќе ме примат ама сепак се израдував