Мајки да ве прашам дали има некоја конзумирано сумамед за време на доење. Дојам 3 пати во денот и ми препишаа, лекарот ми рече дека нема гајле, ама сум скептична...
Лунерба знам дека може, а лунерба плус не сум сигурна. Гледам не е ист составот,лунерба плус содржи и валеријана.. Вие пиете ли,?
Овде имав прашано ми рекоа дека смеам, и во аптека прашав рекоа може ама сепак да се консултирам со лекар бидејќи имало валеријана во составот.
И јас знам дека валеријана не се пие за време на доење, јас ни чај не пиев заради тоа. Наместо лунерба можеш магнезиум со б6, помага при стрес, мене ми е дури бољи од лунербата.
zdravo sakam da prasam dali smeam da zemam phlebodia tableti i almateks i rudakol mi dade internist zasto imav krvarenje mi pukna hemoroidi i mnogu bolka i zapalenie na debelo crevo no seuste dojam kjerka mi e 18 meseci, dali nekoj imal vakvo iskustvo?
Еве видов за тебе Плебодиа во состав е диосмин, смееш. Вториот вика дека има мал ризик и рудакол исто има мал ризик.
Ti blagodaram mbogu za odgovorot mi olesni mnogu zasto mbogu se zagriziv ama mora da gi napijam zasto navistina imam bolka i krvarenje od debelo crevo