Antimetil smees, jas go piev i dodeka bev trudna i sega koga odam na pat so kola zasto mi se losi sekogas, a za jaglen ne znam da ti kazam
Мајки, што смеам да се напијам за смирување? Дојам, а имам силни панични напади секојдневно, неиздржливо е.... не сакам да престанам да го дојам бебе, ве молам за искуство и совети!
Јас за првото ко го доев имав панични и психијатарот ми рече ништо не е дозволено, одбиј го и ќе пиеш терапија, а другарка пиеше хелекс по потреба со препорака на психијатар од друг град. Јас издржав некако ни сама незнам како, ама ти консултирај се со повеќе доктори ако треба само не се оставај така. Пробај бедоксин, чај од маточина исто смееш.
Се отрув со бедоксини залудно... пијам и чај од маточина,камилица... неиздржливи се некогаш, не дека не се борам ама вака не функционирам.. а сама секако не ни можам да седам, одма сценарија низ глава... како ќе се издржи, не знам
Тогаш мораш терапија, не се мачи не е лесно воопшто знам, и мене сега ми се матат мислите ама гледам колку можам да игнорирам.
Искуство со суплементи дозволени за време на доење за кревање на имунитет. Веќе 6 месеци дојам и многу ми е паднат имунитетот. Порано пиев Спирулина, исто така таблети со бетаглукан, но знам дека ние едно од овие не е препорачано за време на доење. Не знам што да земам а да има ефект. Редовно пијам мултивитамини и д3.
Kolku vreme treba da pomine od antibiotik za da dojam pak? Davam ad, se odmolzuvam redovno i isturam, utre mi e posleden den so antibiotici pa me interesira kolku vreme treba da pomine za da pocnam pak. Doktorot mi kaza samo deka so ovie nesmees da dois posle ke prodolzis pak no ne kaza vreme